Professionel tomrerfirma i Kobenhavn 2022?

Plidelig tømrerservice i København 2022? Tømrerfirma i København med et stort og fagligt netværk Skal du i gang med et større byggeri eller projekt? Og kunne du godt tænke dig kun at have ét firma på opgaven? Har du en opgave, som kræver en totalentreprise, kan vi bistå dig med hjælp. For selvom vi måske ikke kan tage os af alle opgaver relateret til totalentreprisen, har vi så mange år i branchen, at vi har samlet os et stærkt og fagligt kompetent netværk af andre faggrupper. Læs ekstra info at Tømrer.

Kundeanmeldelser: Det er vigtigt at alle vores kunder får den bedst kvalitet og oplevelse. Vi sætter stor pris på din tilfredshed. Har du derfor brug for en tømrer, der hurtigt kan træde til, men som også gør en dyd ud af at gøre arbejdet ordentligt og ned i detaljen, er vi det rette firma til at hjælpe dig. Vi skulle have opbygget en ny skillevæg mellem stuen og køkkenet, Adam og Thomas var i den grad dygtige og udførte et fremragende resultat. Hele vores køkken skulle nedrives, og vores drømmekøkken skulle opsættes. Alle deadlines blev overholdt og de var utrolige behagelige.

Det tager tilmed ikke mange timer at opsætte en skillevæg i enten gips eller gasbeton, hvilket gør det til en nem og overskuelig løsning, hvis du gerne vil ændre lidt på, hvordan rumfordelingen er. Vi sørger for, at den bliver lavet med en god finish, så den falder i ét med de øvrige omgivelser. Har du nogle særlige ønsker, siger du blot til. Så ser vi, om ikke dine ønsker kan opfyldes eller lade sig gøre ud fra en besigtigelse. Ring eller send os gerne en mail. Så finder vi frem til den bedste løsning til den bedste pris.

Når du har modtaget det fremsendte tilbud, vil der være indregnet en mængderabat, som er opsat i forhold til entreprisestørrelsen: jo større entreprise, desto større rabat. Hvis tilbuddet skal reduceres eller revurderes vil dette påvirke mængderabatten i takt med at tilbuddet reduceres eller forøges. Ved et revurderet tilbud vi det nyeste tilbud være gældende og det originale tilbud vil bortfalde. Vores tilbud vil gælde i 30 dage, hvorefter tilbuddet udløber.

Vi sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde. Derudover er det også vigtigt for os at gøre alt for at give høj og personlig service, så du altid føler dig tryg ved at lade os klare dit byggeri. Vi tilbyder derfor 3 års GARANTI på alt udført arbejde. På denne måde kan vi sikre os, at alle vores kunder er tilfredse med slutresultatet. Vi anvender kun markedets bedste værktøj og materialer. Eventuelle efterbehandlingsprodukter vil også blive nøje udvalgt for at sikre kvalitet og lang holdbarhed.

De seneste par år har der været stor efterspørgsel efter moderne renoveringer i de danske hjem. Vi har specialiseret os i stilfulde løsninger, som kan fået ethvert hjem til at se moderne ud. Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, hvilket gør at vi kan stille et bredt holdt af dygtigere håndværker fra alle faggrupper op til en totalentreprise. Jacobsen byg er en Tømrerfirma virksomhed med fokus på kvalitetsarbejde og den gode dialog. Det ligger os meget på sinde at holde en god dialog gennem hele projektet. Hvad enten det er store eller små projekter du har i tankerne, er du sikret samme gode behandling, kvalitet og dialog. Opdag ekstra detaljer at https://jacobsen-byg.dk/.